AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. Iberia Festival 2024
tornar

Iberia Festival 2024

11 i 12 d'octubre

L'esperat Ibèria Festival torna a la seua trobada anual amb els entusiastes de la música a Benidorm, marcant una cita imprescindible en el calendari d'esdeveniments de la ciutat.

Aquest 2024, els dies 11 i 12 d'octubre, l'Auditori Julio Iglesias serà novament l'escenari triat per a la celebració de la XII Edició de l'Ibèria Festival, esdeveniment que s'ha convertit en una icona de la música pop/rock a Espanya.

L'Ibèria Festival no sols destaca per la seua trajectòria i prestigi, sinó també per la seua capacitat de reunir llegendes del pop/rock nacional, mantenint la seua rellevància en el panorama musical i cultural.

Enguany, l'alineació compta amb la presència de grans noms com a MEDINA AZAHARA, BARÓN ROJO i MIGUEL COSTAS, prometent actuacions memorables i repletes d'èxits.

Miguel Costas realitzarà un concert especial tocant tots els èxits de Sinistre Total i Aerolínies Federals.

Compra les teues entrades per a Ibèria Festival 2024.