AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. M&I Europe Benidorm 2019
tornar

M&I Europe Benidorm 2019

Des del dimecres 24 fins al dissabte 27 d'Abril se celebra el M&I *Europe Benidorm 2019, un dels esdeveniments més importants enfocat al públic *MICE.

Des del dimecres 24 fins al dissabte 27 d'Abril, Benidorm acull un dels fòrums professionals enfocats al públic MICE més importants del món, es tracta del “M&I Fòrum Benidorm”.

En ell participen compartint espai i reunions 195 agents de viatges i esdeveniments i prop de 280 proveïdors europeus. Els hotels que acolliran als grups són l'Àsia Gardens, Melía Villaitana i Gran Hotel Luxor, aquests ofreceran les seues millors sales per a dur a terme més de 8.700 cites entre compradors i venedors durant els tres dies.

L'esdeveniment ve carregat d'activitats com a rutes en caiac, baptismes de busseig, campionats de karting, jeep tours o un passeig en catamarà pels penya-segats del Parc Natural de Serra Gelada.

És un plaer per a Benidorm comptar amb aquest tipus d'esdeveniments dins de la indústria del turisme MICE.

M&I Europe Benidorm 2019

Mes informació

Categoria

Dates

24/04/2019 al 27/04/2019

Precu

Horari

Sense especificar