AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. VII Benidorm Skyline Film Festival
tornar

VII Benidorm Skyline Film Festival

Del 13 al 20 d'abril

El  SkylineFest, el festival de cinema de Benidorm, torna enguany amb més pel·lícules, més esdeveniments i més emoció que mai. Este esdeveniment anual s'ha convertit en un punt de trobada imprescindible per als amants del cinema, oferint una programació diversa i captivadora que destaca el millor del cinema nacional i internacional.

El festival de cinema de Benidorm es va fundar en 2017 com una mostra de curtmetratges. Des de llavors ha collit un gran èxit en assistència d'espectadors, directors, productors i convidats. Este festival celebra la seua 8a Edició trencant, un any més, rècords de participació.

El Skyline Benidorm Film Festival ha passat de ser una mostra provincial a tindre una secció oficial nacional, amb tres premis diferenciats per a Ficció, Documental i Animació, a més d'una secció europea i afig una secció iberoamericana. Cadascuna d'estes seccions compta amb els seus corresponents premis i sempre amb projeccions en qualitat de cinema.


Tota la informació sobre el Skyline Film Festival ací