AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. VII Benidorm Skyline Film Festival
tornar

VII Benidorm Skyline Film Festival

25 de març al 1 abril

Skyline Benidorm Film Festival és un dels pocs festivals espanyols que implementa des de la seua primera edició el pagament per selecció.

En aquesta edició continuem comptant amb la col·laboració de Filmin, on es projectaran els curtmetratges de la Secció Nacional del 2 al 9 d’abril, perquè tot el que es trobe fora de la ciutat puga gaudir d’una part de la programació.

A més, tots els cineastes de la secció oficial nacional són convidats durant els dies del festival, gaudint de visites guiades per Benidorm, excursions i diferents trobades i col·loquis on es propicia tant la promoció de la ciutat com una atmosfera d’intercanvi d’idees entre professionals.

Aquest festival celebra la seua 6a Edició trencant, un any més, rècords de participació, amb més de 450 curtmetratges presentats, i 260 projectes, entre guions i shortpitch.

Mes informació