AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Inspiració,
  3. Benidorm amb Gos
tornar

Benidorm amb Gos

Guau Guau

Pistes GUAU GUAU! perquè disfrutes de Benidorm amb la família al complet

Benidorm és un dels destinacions turístiques amb més opcions de tot el país. I açò no seria menys per als viatgers amb gos- Descobrix en estes pàgines les pistes BUB-BUB! que has de seguir perquè el teu gos gaudi com un membre més de la família de les vostres vacacions a Benidorm. Perquè ell també es mereixen uns dies de relax sense haver de separar-se de tu, ¿verdad? Fes la teua maleta, y... que el teu gos t'acompanye!

PER QUÈ BENIDORM ÉS UN BON DESTÍ PER A VISITAR AMB GOS?

  • Clima temperat: les millors estacions per a visitar Benidorm amb gos són tardor, hivern i primavera. Disfrutaràs de temperatures suaus que et permetran disfrutar de passejos i activitats a l'aire lliure.
  • Oferta hotelera i hostalera: a Benidorm trobaràs una de les ofertes més grans del país en hotels i restaurants, i una normativa municipal que permet a l'hostaler admetre clients amb gos. Prompte trobaràs ací restaurants
  • Entorn natural: Des de Benidorm s'accedix al parc Natural de Sierra Gelada, i pots visitar fins a 4 platges canines oficials a menys de mitja hora amb cotxe. No parareu de descobrir llocs i olors noves!

 

Sabem que els peludets també poden ser uns verdaders #Benilovers, per això, vos portem els llocs on ells poden acompanyar-nos en la cuideu. Imagina passejar amb la teua mascota per l'increïble passeig de la Platja Ponent, on els seus quasi 4km d'arena fina i daurada, faran d'esta bella caminada inoblidable, i no sols això, també el teu amic podrà compartir un increïble passeig Amb Bici elèctrica pel parc natural Siera Gelada, on disfrutaràs de les meravelloses vistes de Benidorm.

Per a finalitzar, que tal hostatjar-se en els magnífics allotjaments amigables (Pet-Friendly) amb els nostres peludets.

 

Pots descarregar el fullet informatiu des de açi

Et recomanem