AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. Benidorm Pride Festival 2022
tornar

Benidorm Pride Festival 2022

Del 5 al 11 de Septembre del 2022

El més famós Resort turístic a Espanya vos confirma que les dates triades per al BENIDORM PRIDE 2022 seran del 5 al 11 de setembre, celebrant-se la Gran Desfilada el dissabte dia 5.

Amb una una llarga setmana carregada de cridaners esdeveniments previs a la gran desfilada per la Platja del Llevant i l'Escenari Principal a l'aire lliure, els visitants es van a trobar amb una setmana emocionant en una ciutat que realment mai dorm. La principal atracció per als visitants és el nucli antic, que és on es troba "el corazón" de la comunitat gai on els visitants poden mesclar-se amb els nostres encantadors amfitrions.

Disfruta de fins a 30 bars i restaurants lgbt, enormement gayfriendly però al mateix temps xicotets i íntims, a un bot un d'altres i quan el sol està ben dalt, tot el món a gaudir d'una de les tres platges d'arena daurada que emboliquen el nucli antic.

Tot açò és el que fa que la setmana del BENIDORM PRIDE siga una experiència única just quan el calendari PRIDE de l'estiu arriba al seu fi. Des dels seus modestos inicis amb uns pocs milers de clients habituals que coneixen i amen Benidorm, l'esdeveniment ha cobrat impuls amb mes de 10.000 feliços festers en el 2015. Esperem que per a este pròxim PRIDE aconseguim la xifra de mes de 15.000 visitants a mesura que mes i mes persones descobrixen Benidorm. Molt més del que imagines! Fes-te un buit en la teua agenda per a descobrir o redescobrir Benidorm en el teu calendari de festes per a l'any 2020.

Una setmana de festa i celebracions que tenen el seu moment àlgid amb la desfilada de l'Orgull o Benidorm Pride Parade on participen unes 20 carrosses amb més de 300 persones ballant i animant a tots aquells que es troben en el Passeig de la Platja Llevant i la posterior festa en la plaça de l'ajuntament.

 

Poco a poco desde la organización de Benidorm Pride se irá informando tanto de la ubicaciónes como de todas las actividades que va a realizar durante el evento. Las entradas estarán muy pronto disponibles en la APP oficial del Orgullo.

Debido a las restricciones por covid-19 este año no se podrá realizar el ya iconico desfile del Orgullo pero la agenda puede sufrir algunos cambios según vaya evolucionando la normativa por la pandémia, siempre pensando en vuestro bien pues la misión principal es mantenerte a salvo, así como brindarte el mejor Orgullo que puedas tener.

Una vez más, mil Gracias por vuestro constante apoyo y paciencia durante este difícil momento!

Esperamos verte en septiembre!