AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. Skyline Benidorm Film Festival
tornar

Skyline Benidorm Film Festival

El festival de cinema de Benidorm va nàixer en 2017 com una mostra de curtmetratges. Des de llavors, ha collit un gran èxit en assistència i ha guanyat popularitat entre directors, productors i distribuïdores del sector.

Enguany, celebrarem la nostra cinquena edició, del 25 de juny al 4 de juliol, una edició híbrida que oscil·larà entre activitats presencials i projeccions en Filmin, sense perdre l’essència del Skyline Benidorm Film Festival, duent a terme tallers per a tots els públics, taules redones, trobades amb cineastes i més activitats.

El festival està dirigit per Beatriz Hernández i organitzat per la productora Paella Productions. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Benidorm, el Institut Valencià de Cultura, Turisme CV i diferents patrocinadors privats.

 

Skyline Benidorm Film Festival

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

25/06/2021 al 04/07/2021

Precu

Horari

Sense especificar