AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Nightlife
tornar

Nightlife

Benidorm és una ciutat en constant moviment, que es transforma  i es reinventa per a oferir els ciutadans i visitants la millor qualitat i benestar. Una ciutat líder i un destí de prime orde que compta amb una oferta nocturna, d'oci i de compres insuperable.

Les seues discoteques d'avantguarda i 160 disc-pubs, són el reflex de la espurnejant vida nocturna de què es gaudix a la ciutat, amb les seues festes i ambients molt variats concentrats al Passeig de Llevant, barri antic, al carrer Esperanto i la Nacional 332 , en direcció a Altea, on obrin les seues portes les discoteques més divertides.

La coneguda popularment  com a “zona anglesa”, que comprén els carrers Girona, Eivissa, Mallorca i Londres, transporta el visitant a un altre món amb desenes de locals on corren la cervesa i la sidra anglesa, on sonen els últims èxits de la música disco, música en directe, i on  gent de totes les nacionalitats es diverteix fins ben entrada la matinada.

Benidorm és també un referent per als comiats de fadrí i altres celebracions en grup, i per a aquells que busquen els efectes de Cupido. Molts establiments celebren amb tots els luxes l'arribada de Sant Valentí.

Gaudisca vosté d'un espectacle de primer nivell mundial a Benidorm Palace, on podrà gaudir d'un xou amb les millors ballarines internacionals i artistes que delectaran els assistents durant més de dues hores. Un pla immillorable amb la possibilitat de sopar en el decurs de la vetlada.