AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Nightlife,
  4. Benidorm Palace
tornar

Benidorm Palace

Dinar amb espectacle y Sala de Festes de Benidorm

Amb un intent, que sempre aconseguix, de sorprendre als seus espectadors cada any, Benidorm Palace renova el seu xou, de manera que seguint la mateixa estela que ho fa triomfar nit rere nit des de 1977,año en el que va ser inaugurat. Modifica el seu espectacle, els seus balls, el seu vestuari, el seu decorat.

Benidorm Palace presenta 'Alegrías'

Benidorm Palace presenta una nova i emocionant mostra de revista per a la temporada 2018/2019: ALEGRIAS.

Amb un elenc de 50 talentosos artistes, el programa ho transportarà a l'emoció d'un casino en Les Vegas, els colors i l'alegria de Bollywood, els ritmes i alegries d'un tablao a Còrdova i la vibrant alegria d'un final de plomes tropicals.

L'espectacle presenta el talent de cantants, ballarins, músics en vivo, acròbates, gautxos argentins, còmics, malabaristes i el mag destacat, David Climent, el qual protagonitza un número emocionant de màgia per a donar pas al gran final del xou. Estes Alegries conclouen amb el glamour dels famosos ballarins del Benidorm Palace i la vibrant alegria d'un final de plomes tropicals.

L'entreteniment d'esta nit perfecta es combina amb el deliciós sopar que acompanya a l'espectacle, disposen de menús amb carn, peix, vegetarians i sense gluten. Tots els dimarts, dijous, divendres i dissabtes a partir de les 20.30h.

Ací pots observar un avanç de tot el que engloba este gran espectacle.


 

Próxims esdeveniments

 

No esperes més i compra totes les teues entrades ací!

No cal oblidar que, el Benidorm Palace és tot un referent i líder del sector a organitzar magnífiques gales al llarg de l'any.