AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Golf,
  5. Descobrix dos dels millors camps de...,
  6. Villaitana Wellness Golf & Business...
tornar

Villaitana Wellness Golf & Business Resort

L'hotel Villaitana Wellness Golf & Business Resort té de dos camps de golf a Benidorm, Alacant, tots dos de 18 clots, que porten l'inconfusible segell de Nicklaus Design.

Villaitana Camp de Llevant: Championship i par 72

Aquest camp, de característic disseny Nicklaus, és d'estil americà i compta amb carrers amples, greenes de model exquisit i amb més de 6.612 metres de longitud. A més, té unes meravelloses vistes al Mar Mediterrani i a la serra de Finestrat.

Com que no es troba inclòs dins de cap desenvolupament urbanístic permet gaudir del golf en un entorn totalment natural i sempre amb vistes al mar i a la muntanya a l'espectacular entorn de la serra mediterrània llevantina.

Veure Clots Camp Llevant

Villaitana Camp de Ponent: Executive i par 62

Amb 3.858 metres de longitud, es troba integrat en la baixada d'una bonica vall de pi mediterrani amb vista al mar i a la muntanya. El disseny d'aquest camp permet gaudir d'una gran experiència de golf a tot tipus de jugadors independentment del seu nivell d'Handicap.

Aquest és un recorregut de menor duració encara que no menor emoció. Requereix un major  domini dels ferros curts i és molt exigent amb el jugador d'Handicap baix, encara que tots els seus clots ofereixen alternatives per als jugadors d'Handicap mitjà i alt.

Villaitana Golf inclou la seua Casa Club, la qual té d'una terrassa amb vista al mar, cafeteria, Pro-shop, salons i vestuaris així com un camp de pràctiques amb les millors instal·lacions per a l'escola de golf. Tot això fa que siga en una de les millors opcions per als golfistes a la Costa Blanca.

Veure Clots Camp Ponent

 

 

Debe activar javascript para ver el mapa