AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm cultural i urbà ,
  4. Festes i esdeveniments,
  5. Nadal a Benidorm
tornar

Nadal a Benidorm

Uns Nadals màgics a Benidorm

Benidorm inaugura la Plaça de Nadal el dissapte 1 de Decembre, a les 18:30h, amb el trdicional pregó nadalenc, que ofereix al públic infantil un cantajocs que anunciarà el Nadal amb música i d'una forma original i divertida per a que els més menuts gaudixquen.


En aquest acte es procedirà a l'al·lumbrament de la Plaça del Nadal el qual preten ser el 'Cor del Nadal' en la ciutat per a que tots els xiquets i xiquees de Benidorm disfruten de l'esperit nadalenc màgic d'aquestes festes. A més hi haurà un taller de globoflèxia i diversos personatges infantils acudiran també a aquest esdeveniment per a fotografiar-se amb els menuts.

Desde el dia 1 de Decembre fins el 6 de Gener, viu el Nadal Benidorm. Atraccions, un poblat nadalenc, castells unflables i actuacions per als més menuts; un espectacular Betlem per a visitar i representacions teatrals.

A partir del 27 de Decembre, estarà present  el Campament dels Reis Macs en la Plaça del Nadal. En aquest, els més menuts podràn donar les cartes dels seus desitjos per a les vacances i el 3 de gener els reis rebran la visita del CARTER REIAL, a las 18'00h.

El 31 de Decembre, acaba el 2018 i la millor forma de comensar el 2019 no podria ser altra que gaudint-la a Benidorm, amb diversió al llarg de tot el dia, activitats per als menuts, i actuacions a la Platja de Llevant durant la nit.

Un dels dies més especials, aplega junt amb la CAVALCADA DELS REIS MACS, el dia 5 de Gener a les 18'00h els 3 reis macs d'orient recorreran els carrers de Benidorm, fins aplegar a la Plaza de Nadal on els més menuts podrán vore'ls de prop.