AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Inspiració,
  3. Benidorm famílies
tornar

Benidorm famílies

Benidorm és una destinació ideal per a les famílies, amigable i segura, per a gaudir d’unes vacances úniques. Una destinació compacta, amb tots els servicis necessaris a l’abast i una varietat infinita d'activitats per a fer durant l'estada. Llevant i Ponent, llargues platges d'arena fina ideals per als xiquets, on els pares poden seure a la costa i gaudir del mar Mediterrani mentres els seus fills juguen i naden en aigües calmes i cristal·lines, que a més són poc profundes.

Hi ha diferents jocs en les platges que entretenen els xiquets de totes les edats, a més de xarxes per a vòlei i porteries per a jugar a futbol platja fins que baixe el sol, al vespre.

Les activitats esportives que les famílies poden realitzar són infinites i poden participar tots junts per tal de gaudir de les seues vacances. Les plataformes aquàtiques són les preferides pels xiquets a l'estiu, ja que poden passar hores divertint-se jugant en l’aigua als seus tobogans i atraccions unflables. A més, per als aficionats a les bicis, Benidorm disposa d’un carril especial per a ells. I si no tens la teua, ací pots llogar-ne una i conéixer Benidorm des d'una perspectiva diferent. Però si preferixes pedalejar per aigües del Mediterrani, pots llogar un patí a la costa. Si el que els nostres visitants volen és descansar, poden visitar l'Illa de Benidorm, a la qual s'accedix amb un vaixell que fa un passeig molt bonic per les platges de Ponent i Llevant. En l'arribar a l'illa, no poden perdre's el passeig amb fons submarí, les parets del qual són transparents i des d’on s'aprecia tota la vida subaquàtica. Allà sembla com si estiguérem vivint dins del mar. Per als xiquets és una experiència fascinant. A l'illa, a més, poden mejar o beure alguna cosa mentre gaudixen d’unes vistes impressionants que conquisten tots aquells que la visiten. Prova algun dels nostres esports aquàtics!

Els 5 parcs temàtics que hi ha a Benidorm fan que siga una destinació única i inigualable. La seua àmplia oferta de parcs permet que totes les famílies gaudisquen d'espectacles i entreteniment durant tot el dia. Si els animals els encanten, Mundo Mar, amb els seus xous de llops marins i dofins, és el lloc indicat. Si en canvi preferixen els animals salvatges, Terra Natura és perfecte. Els xiquets coneixeran animals de tot el món i podran entendre com viu cada un d'ells al seu hàbitat. Si el que volen es refrescar-se i passar-s’ho bé al mateix temps, Aqualandia i Aqua Natura són ideals. Tots dos disposen d’atraccions aquàtiques per a xiquets de totes les edats, pilotes, piscines poc profundes, espectacles en l'aigua i moltes coses divertides per tal que siga un dia inigualable. Finalment, si es tracta d’una família aventurera, Terra Mítica els encantarà. Compta amb diferents xous per a xiquets i famílies amb impressionants sons i vestits. Per als més menuts, hi ha atraccions de grandària reduïda, on poden engrunsar-se o muntar-se per tal de gaudir del dia tant com els grans.

Bars amb ambient familiar i cafeteries plenes de xiquets són algunes de les imatges que es poden observar més freqüentment a Benidorm. Gelateries amb famílies senceres refrescant-se a l'ombra, que riuen i conversen relaxadament durant les vacances. Si et preocupa trobar-ne més l'allotjament, Benidorm no et decebrà. Si preferixes allotjar-te a un hotel, pots trobar-ne més de 125 a Benidorm, d'1 a 5 estrelles amb diferents instal·lacions. Hi ha hotels amb espectacles i zones per a xiquets, on hi ha personal contractat especialment per a ells, animadors que tenen cura d’ells i els entretenen durant totes les vacances. Els jocs, tobogans, i piscines per a ells fan que els pares gaudisquen sense preocupacions perquè saben que els seus fills estan en bones mans. Però si preferixen allotjar-se en un càmping, n’hi ha més de 10 a Benidorm. En tots ells trobaran activitats familiars, piscines i espais verds perquè visquen l'estiu com mai abans no ho havien fet. I si sou d’eixes famílies que preferixen allotjar-se en apartaments, no us preocupeu perquè a Benidorm en trobareu més de 6.000.

Finalment, si sou d’aquelles famílies aficionades a la natura, no us ho penseu i visiteu el Parc Natural de la Serra Gelada, on trobareu un contrast enorme amb la ciutat dinàmica i vibrant que és Benidorm. Allí podreu realitzar diferents rutes per a arribar a la seua cima, i si no teniu ganes de caminar, podeu visitar aquest parc i tot just seure allí per apreciar les seues vistes i la seua flora inigualable.

La possibilitat de combinar mar i muntanya convida a visitar-nos. Què estàs esperant per a vindre a conéixer Benidorm en família?

 

Et recomanem