AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Inspiració,
  3. Benidorm famílies,
  4. Tour & Kids
tornar

Tour & Kids

TurismE Familiar

Benidorm és una destinació turística i especialitzat en el turisme familiar aquí pots trobar diferents tipus d'allotjament, restauració, parcs temàtics i platges fins i tot gaudir d'unes vacances amb encant amb la família. Aquesta ciutat és una destinació turística familiar certificat pel club de producte TOUR & KIDS creat per l'Associació de Turisme familiar de la Comunitat Valenciana.


El club que entén el turisme familiar com aquell en el qual l'eix principal són els nens que viatgen amb adults, treballa amb la finalitat de promocionar i fomentar el turisme família a la Comunitat Valenciana elaborant una oferta turística i familiar de qualitat i competitiva que redunda en benefici d'usuaris, empreses i destinacions associats.

Els objectius d'TOUR & KIDS destaquen els següents:

- Estructurar l'oferta de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana.

- Difondre i comercialitzar l'oferta de turisme familiar de la Comunitat Valenciana.

- Crear un producte adaptat al consum familiar.

- Millorar i diversificar l'oferta de les destinacions. Les destinacions turístiques familiars i les empreses turístiques familiars que han obtingut el seny de Tour & Kids, han superat un procés de verificació que acredita una oferta turística especialitat i adaptada per a famílies que garantia el compliment de diferents estàndards de qualitat per satisfer les necessitat dels viatges i moments de lleure amb infants.

Els municipis turístics familiars i les empreses turístiques familiars amb la marca TOUR & KIDS han superat un procés d'avaluació i certificació que acredita una oferta turística especialitzada i adaptada per a famílies que garanteix el compliment de diferents estàndards de qualitat per satisfer les necessitats dels viatges i moments de lleure amb infants

A la web www.tourandkids.com trobaràs tota la informació sobre les destinacions i empreses d'allotjament, restauració, oci i transport que han obtingut aquesta destinació.