AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. Reggaetón Beach Festival 2023
tornar

Reggaetón Beach Festival 2023

8 i 9 de Juliol

El pròxim 8 i 9 de juliol el Reggaetón Beach Festival, un esdeveniment de música urbana que després de l'èxit de l'any anterior es torna a celebrar a Benidorm. El Reggaetón Beach serà un festival, referència a nivell nacional i internacional i un rotund èxit, a la vista de com han funcionat les anteriors edicions a Barcelona.

El Reggaetón Beach Festival, que Benidorm Sound realitza amb coproducció amb D-Quality Group, ix per primera vegada de Barcelona, després de dos cites d'èxit en la Ciutat Comtal, que també tindrà la seua pròpia edició.

El festival tindrà lloc un any més, en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, i el cartell s'anirà anunciant de forma progressiva, si bé ha avançat que el festival comptarà amb entre 12 i 15 artistes,en la seua majoria internacionales, i que l'aforament previst ronda els 15.000 espectadors.

El festival, que s'iniciarà en horari diürn i es prolongarà fins a la mitjanit, combinarà les actuacions d'artistes nacionals i internacionals amb actividades i tallers com a classes de palissa i bachata, fomentant la 'diversidad cultural' i buscant captar a espectadors de totes les edats.