AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. Reggaetón Beach Festival 2023
tornar

Reggaetón Beach Festival 2023

6 i 7 de Juliol

El pròxim 6 i 7 de juliol el Reggaetón Beach Festival, un esdeveniment de música urbana que després de l'èxit de l'any anterior es torna a celebrar a Benidorm. El Reggaetón Beach serà un festival, referència a nivell nacional i internacional i un rotund èxit, a la vista de com han funcionat les anteriors edicions a Barcelona.

El Reggaetón Beach Festival, que Benidorm Sound realitza amb coproducció amb D-Quality Group, tindrà lloc un any més, en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, i el cartell s'anirà anunciant de forma progressiva, si bé ha avançat que el festival comptarà amb entre 12 i 15 artistes,en la seua majoria internacionales, i que l'aforament previst ronda els 15.000 espectadors.

El festival, que s'iniciarà en horari diürn i es prolongarà fins a la mitjanit, combinarà les actuacions d'artistes nacionals i internacionals amb actividades i tallers com a classes de palissa i bachata, fomentant la 'diversidad cultural' i buscant captar a espectadors de totes les edats.