AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm en el teu telefon,
  4. Avatar Fabio
tornar

Avatar Fabio

Ja està disponible en IOS i Android en castellà i anglés

La 'app' presenta l'avatar Fabio: un romà que en primera persona relatarà a l'usuari com és i com s'organitza la vida en el 'castellum', les dependències que ho componen, les rutines i alimentació de les tropes, així com la funció militar d'este fortí durant les Guerres Sertorianas. Esta tecnologia ens permet tindre al nostre avatar acompanyant al visitant durant tot recorregut que desitge realitzar com si d'un guia es tractara. Tal és la seua efectivitat que hi ha possibilitat de rodejar a l'holograma, situant-se a les seues esquenes i veure-ho des de diferents perspectives.

La 'app' denominada 'Benidorm Avatar' ja està disponible en IOS i Android en castellà i anglés, i incorpora subtítols en ambdós idiomes per a garantir l'accessibilitat auditiva. Després de la descàrrega l'aplicació s'activa quan la cambra del dispositiu mòbil es geolocaliza en El Tossal, detecta una foto del mateix o bé fa el propi amb el logo 'Culture&History'.

En funció de la resposta que tinga este pilot, es podran tindre més avatars amb distintes temàtiques. Prova-ho ja!