🌊 Benidorm, Terra de Pescadors i Almadravers
Des de fa segles, Benidorm ha estat estretament vinculada a la pesca de la tonyina, destacant pel prestigi dels arráeces, els seus mestres pescadors, les tècniques dels quals van ser fonamentals en les captures de les principals almadraves del Mediterrani i de l’Atlàntic. Juntament amb ells, generacions de benidormers es van especialitzar en aquests oficis, fent de la ciutat un referent en aquesta tradició centenària.
🍽️ Quants i quins restaurants participen en les V Jornades de la Tonyina 2025?
🔹 13 restaurants de Benidorm han preparat tapes, plats i menús exclusius, posant tot l’afecte i l’essència de la nostra cuina en cada elaboració. I, com no podia ser d’altra manera, la tonyina és la gran protagonista. 🐟✨
📅 Quan se celebren les V Jornades de la Tonyina de Benidorm?
📆 Del 4 al 13 d’abril, gaudeix d’autèntiques exquisideses amb la tonyina com a ingredient estrella. Un esdeveniment gastronòmic que fusiona història, tradició i sabor en cada mos.
🌟 Viu l’essència marinera de Benidorm a través de la seua gastronomia i descobreix per què la tonyina és molt més que un ingredient: és part de la nostra identitat. No t’ho perdes! 🍷🐟