AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Una fita a Benidorm per a exalçar la ...
tornar

Una fita a Benidorm per a exalçar la investigació contra el càncer

Quedarà situat en els jardins del parc de l'Aigüera

Una fita a Benidorm per a exalçar la investigació contra el càncer

Este dilluns a les 13.00 de la vesprada, s'inaugurarà a Benidorm una fita commemorativa dedicat a la investigació contra el càncer en els jardins del Parc de l'Aigüera, limítrofs a la Plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. L'obra ha sigut promoguda en col·laboració amb la secció local de l'Associació Espanyola Contral el Càncer (AECC).

Precisament, hui 4 de febrer es commemora en tot el món el Dia Mundial contra el Càncer, data patrocinada per l'Organització Mundial de la Salut i altres entitats de caràcter internacional amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilitzar a la societat de cara a la prevenció i a control d'esta malaltia.

Durant tota la jornada, l'associació farà visible el llaç fúcsia, que simbolitza la lluita contra la malaltia i eixirà al carrer a recaptar fons per a dedicar-los a la investigació contra este mal. El col·lectiu porta implantat en la ciutat des dels anys 60. L'organització també disposa de grups de voluntaris que visiten malalts i les seues famílies a casa i hospitals.

Amb esta fita es pretenen donar visibilitat i exalçar la investigació i la ciència en favor de la lluita contra el càncer, així com la important labor que exercix l'AECC a Benidorm, la qual cosa també ha animat a la ciutadania i a les institucions públiques a col·laborar amb ella.