AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Nicky Jam, primera figura del...
tornar

Nicky Jam, primera figura del cartell del Reggaeton Beach Festival de Benidorm

Li acompanyarà un elenc de primeres figures internacionals, entre ells Becky G, Farruko, Karol G i Juan Magan

Nicky Jam, primera figura del cartell del Reggaeton Beach Festival de Benidorm

La segona edició del Reggaeton Beach Festival ha confirmat la presència de Nicky Jam com primera figura d'un cartell que reunirà, el dissabte 13 de juliol a Benidorm, a les millors figures de música reggaetón en el major ‘Urban Beach Festival’ d'Europa.

S'ha recordat que l'any passat va ser un èxit total de públic i que  aseuguran que enguany es tindrà un festival espectacular. Aquest  festival no molesta als veïns del sector, perquè a les 12.30, la 1.00 com a màxim, haurà finalitzat. També han anunciat que s'ha previst tot perquè els veïns de la Colònia Madrid no tinguen problemes d'aparcament durant aqueix dia.

Gràcies al Reggaeton Beach Festival, Benidorm pot oferir “un perfil musical” que fins l'any passat mancava: “molt divertit, ideal per a passar un dia meravellós envoltat dels teus amics, de la música, de l'aigua,…”. També s'ha incidit en l'aposta de l'organització per un festival “sostenible, respectuós amb el medi ambient” que pretén inculcar aquests valors en els milers de joves que es concentraran el 13 de juliol a la ciutat.

Per part seua, D-Quality Group, empresa propietària de la franquícia, ha confirmat que, a més de Nicky Jam, “un dels artistes més escoltats del planeta”, actuaran Becky G, Farruko, Karol G, Juan Magan, Bryant Myers, Rels B, Rauw Alejandro, Líric a la Casa, Atomic, Ana Mena, José de Rico, Víctor Magan i Cosmik.

La venda anticipada pot realitzar-se des de la pàgina web de l'esdeveniment: Ací i ha avançat que ja hi ha autobusos contractats per a desplaçar-se a Benidorm des de ciutats com Madrid, València, Elx, Castelló, Torrevella, Dénia, Albacete i Múrcia