AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm aposta pel medi ambient
tornar

Benidorm aposta pel medi ambient

Més de 300 arbres proporcionaran noves zones d'ombra en l'Avinguda Alcalde Vicente Pérez Devesa

Benidorm aposta pel medi ambient

La plantació de 315 arbres d'ombra, de l'espècie tipuana tipu, en l'avinguda Alcalde Vicente Pérez Devesa serà executada per al benestar dels habitants de la cuidadx. Els exemplars d'aquesta espècie, de ràpid creixement, són corpulents, poden aconseguir els 18 metres i es reconeixen per les seues característiques flors grogues. El seu ús s'aconsella en carrers amples, avingudes i passejos pel seu fàcil acomodament a la majoria de tipus de sòl.

S'ha finançat el cost total dels arbres que en poques setmanes substituiran als que porten plantats des que es va obrir la via i que no han acabat d'aclimatar-se. De fet, molts d'aqueixos exemplars han mort i pràcticament cap s'ha adaptat a les condicions del terreny. Amb les noves tipuanas, es dotarà a l'avinguda d'una nova zona d'ombra, la qual cosa permetrà el seu millor ús i gaudi per tota la ciutadania.