AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm guanya el premi 'Ciutat...
tornar

Benidorm guanya el premi 'Ciutat Sostenible'

Este reconeixement nacional, atorgat per la Fundació Forum Ambiental, es concedix a municipis que han desenvolupat iniciatives en matèria de desenvolupament sostenible

Benidorm guanya el premi 'Ciutat Sostenible'

Benidorm ha rebut este matí el premi nacional 'Ciudad Sostenible' en la categoria de 'Gestión del Cicle de l'Agua' per la posada en marxa de Dinapsis, el centre d'innovació per a la gestió territorial sostenible que Hidraqua i el grup Suez van posar en marxa fa quasi dos anys en la ciutat.

Este reconeixement, que atorga cada any la Fundació Forum Ambiental, es concedix a municipis de més de 5.000 habitants en què s'hagen executat satisfactòriament actuacions dirigides a la sostenibilitat en un període de dos anys de duració, i que presenten evidències de l'existència d'un compromís amb el desenrotllament sostenible.

La candidatura presentada, posa en valor la gestió que es desenrotlla en este centre tecnològic, que va nàixer amb l'objectiu de crear un espai que permetera la gestió sostenible del territori i la millorar de la qualitat de vida dels ciutadans. Així mateix, es tracta d'un centre operacional que compta amb les ferramentes més avançades per a la presa de decisions adequades en matèria d'inversió i planificació, la qual cosa permet crear ciutats més resilientes i sostenibles; al mateix temps que es tracta d'un espai obert i col·laboratiu on les aliances són clau per al seu creixement.

A més, DINAPSIS ha permes incrementar el cami a l'excelencia en la gestio d'un recurs tan valios per a esta ciutat, com es aigua. A la volta que ha supost una palanca clau en la consecucio dels grans reptes de BENIDORM: millorar la calitat de vida de les persones que habiten i visiten este municipi, configurar un espai de reflexio i un forum de coneiximent, a la volta que ha supost una ferramenta de soport a BENIDORM per a convertir-se en el primer desti turistic inteligent certificat del mon.