AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. El Spring Music de l’Associació de Pe...
tornar

El Spring Music de l’Associació de Penyes porta a Benidorm les millors bandes tribute

El festival amb música de ABBA, Boney M i U2 se celebrarà a l'auditori Julio Iglesias.

Les millors bandes internacionals tribut a ABBA, Boney M i U2 estaran el pròxim 15 de juny a Benidorm dins del Spring Music, el festival organitzat per l’Associació de Penyes Verge del Sofratge de la mà de DGB Produccions.

Les actuacions del Spring Music constitueixen un gran espectacle de més de quatre hores de duració, en el qual en total participen quasi 40 persones entre artistes, ballarins i coristes,aconseguint ser un esdeveniment únic, especial i nou que per primera vegada que es farà a Benidorm, enfocat no solament per als peñistas, sinó per al públic general.

Per l'escenari de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l’Aigüera, passaran a partir de les 21.30 hores les bandes tribute ABBA Dancing Queen que des de 1999 han recorregut ja més de 65 països del món, Boney M Daddy Cool Live Xou amb una formació readaptada i els italians Underskin.

Aquest festival de tributs és una proposta molt interessant, més encara en una ciutat amb un component internacional tan important com Benidorm.

Les entrades estan ja a la venda de forma anticipada per al dia del festival. Les entrades poden adquirir-se en el despatx de l’Associació de Penyes a la Casa del Fester, en les oficines de Correus de tota Espanya, en Excursions Benidorm, en el portal http://bit.ly/entradesalteuabast i en http://bit.ly/brauentrades

 

 

El Spring Music de l’Associació de Penyes porta a Benidorm les millors bandes tribute

Mes informació

Categoria

Espectáculos

Dates

15/06/2019

Precu

Horari

Sense especificar