AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm ultima el dispositiu per al...
tornar

Benidorm ultima el dispositiu per al primer gran festival, el Reggaeton Beach amb Nicky Jam

Benidorm Music and Emotion modo ON

Benidorm ultima el dispositiu per al primer gran festival, el Reggaeton Beach amb Nicky Jam

La Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm es prepara per a acollir aquest dissabte, 13 de juliol, el primer gran festival de l'any, el Reggaeton Beach, un esdeveniment que arrancarà al migdia i que tindrà a l'artista internacional Nicky Jam com a cap de cartell. Mentre en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva s'ultima el muntatge del recinte, hui s'ha celebrat la reunió de seguretat i coordinació prèvia a l'esdeveniment.

El festival està perfectament organitzat en matèria de seguretat, trànsit i dispositiu sanitari. Concretament, un equip de vigilància privada format per més de 100 persones s'encarregarà de la seguretat a l'interior del recinte. A aquests se sumaran efectius de la Policia Local amb vols de dron inclosos i de les unitats UIP i UPR del Cos Nacional de Policia en els accessos al recinte i voltants de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor”, així com integrants de Protecció Civil. A més, hi haurà una UVI mòbil, dues ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB) i TNA, onze tècnics d'emergències sanitàries, un metge, dues infermeres i tres socorristes.

Un dia abans de l'esdeveniment, concretament a partir del divendres des de les 10.00 hores, els assistents que ho desitgen podran acostar-se al recinte per a validar les seues polseres i carregar el sistema de pagament que porten incorporades. D'aquesta forma, s'agilita l'accés al recinte el dia del festival, i el públic no necessitarà portar tants diners en efectiu durant l'esdeveniment.

Els concerts es desenvoluparan en el camp d'atletisme. Al voltant d'aquesta pista es distribuirà la zona d'hostaleria i d'activitats lúdiques. Per a alleujar la calor, des de l'organització han detallat que s'instal·laran inflables aquàtics, zones d'ombra i sistemes de polvorització, inclòs un des de l'escenari. A més, s'obrirà la zona de bany de la piscina i hi haurà grups d'animació pel recinte amb sistemes de polvorització d'aigua portàtils.
Així mateix, s'instal·larà un ‘Punt Verd’ en el qual els assistents podran depositar les botelles i gots oficials del festival per a fomentar el reciclatge i evitar la proliferació de residus. Per a motivar l'ús del ‘Punt Verd’, l'organització ha plantejat una serie jocs amb premis. A més, dins del recinte també hi haurà un ‘Punt Violeta’ contra l'assetjament.
Durant les primeres hores, el festival estarà amenitzat per dj’s. Entre els artistes que passaran pel Reggaeton Beach Festival estan Becky G, Farruko, Karol G, Juan Magan, Bryant Myers, Rels B, Rauw Alejandro, Líric a la Casa, Atomic, Ana Mena, José de Rico, Víctor Magan i Cosmik i, per descomptat, Nicky Jam. Els concerts finalitzaran entorn de la mitjanit. Després de l'actuació de Nicky Jam, hi haurà un espectacle final de clausura per a afavorir l'eixida escalonada dels assistents.

Pel que respecta a la mobilitat, s'ha habilitat com a aparcament en la zona del polígon, i hi haurà servei especial de taxis en l'avinguda de Foietes, al costat del recinte.