AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm protagonitza un panell...
tornar

Benidorm protagonitza un panell expositiu de la Trobada de Destinacions Turístiques Intel·ligents de Santander

L'esdeveniment celebrat els dies 15 i 16 de juliol està organitzat per SEGITTUR

La Trobada Destinacions Turístiques Intel·ligents, que durant els dies 15 i 16 organitza SEGITTUR a Santander, enquadrat dins dels cursos de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), té com a principal objectiu millorar la competitivitat dels DTI i proveir-los d'una eina per a la millora contínua de la seua gestió.

Al migdia, en la ponència central de la jornada, ‘La importància de la normalització en les destinacions turístiques intel·ligents’, s'ha exposat l'experiència de Benidorm en el desenvolupament i implantació del DTI, com a model d'èxit, ja que és una destinació líder no solament en el segment de sol i platja, sinó també en la transformació digital.

També s'ha volgut traslladar quin ha sigut el full de ruta emprés l'any 2016 i que ha portat a la ciutat a aconseguir l'objectiu de ser la primera destinació turística intel·ligent certificada del món. Una fita que a més de reposicionar a la ciutat com a marca i com a destinació, té un valor reputacional important, perquè Benidorm està present en aquells fòrums en els quals es parla de turisme i d'intel·ligència al servei del turisme i de la societat, com és el cas dels prestigiosos cursos de la UIMP.

El programa del curs ha inclòs hui una ponència del president de SEGITTUR, Enrique Martínez, sobre el model de territori DTI; mentre que la directora de la trobada, Edurne Vidal, ha abordat la metodologia aplicada.

Entre els participants del curs es troben Adolfo Borrero, president de la comissió Smart City d'AMETIC, el director del Projecte DTI de SEGITTUR, Andrés Fernández, i el coordinador del grup de treball DTI, John Mora. Igualment exposaran les seues experiències en diferents camps del procés els ajuntaments de Santander, Sant Sebastià i Salou, els directors de serveis de Red.es, PREDIF i AMETIC i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies al costat dels responsables de departaments i equips d'investigació com els del INVAT.TUR, amb seu a Benidorm.

El format de la trobada està composta de ponències magistrals que permetran conéixer amb major detall la temàtica a presentar i diàlegs que combinaran el marc teòric i casos d'èxit en destinacions. Finalment, es realitzarà una visita tècnica al Centre de Demostracions Smart City de Santander.

SEGITTUR exerceix de gestor i impulsor de la metodologia -i de la seua aplicació- i genera valor a través la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents. En la pràctica, es tracta d'incorporar les noves tecnologies i la innovació en els processos de treball, sempre al servei dels objectius de sostenibilitat i accessibilitat, en un model de governança que busca l'eficiència, la transparència i la participació. I ací és on entra l'exemple de Benidorm sent el primer DTI certificat del món.

 

Benidorm protagonitza un panell expositiu de la Trobada de Destinacions Turístiques Intel·ligents de Santander

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

16/07/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar