AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. L'Anell Ciclista de Llevant compta...
tornar

L'Anell Ciclista de Llevant compta amb tòtems amb comptador de trànsit de ciclistes

El conjunt carril bici, cicle calles, cicle senderes i anell ciclista supera els 90 km en el Terme Municipal.

L'Anell Ciclista de Llevant compta amb tòtems amb comptador de trànsit de ciclistes

L'Anell Ciclista de Llevant està plenament operatiu, i des d'aquesta matinada compta amb tòtems que comptabilitzen el trànsit de ciclistes que passen per ell. Aquests compten amb capacitat de distingir el pas de bicicletes, d'altres vehicles de mobilitat i disposen de connexió per a l'operatiu del sistema de trànsit urbà i la Smart Office.

L'Anell de Llevant es completa amb una xarxa de ramals de connexió en l'entorn de Llevant, sumant un recorregut de quasi onze quilòmetres que afegir a l'estructura urbana de cinquanta-quatre quilòmetres de carril bici i altres 14 quilòmetres de cicle calles, aconseguint un total de 90 quilòmetres en la xarxa en computar els cicle senderes en les àrees rurals.

Es destaca l'esforç de Benidorm per sumar quilòmetres a aquesta xarxa i millorar en mobilitat i seguretat per al conjunt d'usuaris de la xarxa viària i cicle viàri, congratulant-se de l'ús que es fa d'aquesta, així com l'evolució positiva de la xarxa de cicle viàri inicial que va ampliant-se de continu i de l'existència de comptadors del trànsit ciclista que informen, al seu torn, de l'hora i de la temperatura.

L'Anell Ciclista de Llevant i ramals de connexió desenvolupa el trajecte que hi ha des de la rotonda de la Comunitat Europea amb Europa fins a l'Ermita de Sanz, a través de l'antiga N-332. A més, enllaça amb el tram realitzat per la Diputació d'Alacant en la CV-753, la carretera que connecta amb l'Albir.