AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. L'èxit de l'Exposició: 60a A...
tornar

L'èxit de l'Exposició: 60a Aniversari del Festival de la Cançó

Més de 10.000 persones visiten l'Exposició ‘60a Aniversari del Festival de Benidorm’ en el seu primer mes

L'èxit de l'Exposició: 60a Aniversari del Festival de la Cançó

Més de deu mil persones han visita l'Exposició commemorativa del 60a Aniversari del Festival de Benidorm que és la peça central de la programació estiuenca del Museu Boca del Calvari en 2019.

En les seues primeres quatre setmanes l'exposició ha rebut una mitjana de 350 visites diàries en el seu horari d'obertura vespertí de 18 a 23 hores, tots els dies de la setmana. La recreació de l'escenari del Festival ha aconseguit ser un atractiu de primer nivell juntament amb el cartell de l'edició de 1959, que per primera vegada s'exhibeix en aquesta mostra després de la seua recuperació.

La Línia del Temps, que recull les principals dades de les 39 Edicions del Festival, l'exhibició de documents relacionats amb el Festival, els guardons i la col·lecció de sirenitas també aconsegueixen el major interés dels visitants. En el Llibre de Visites recull tot tipus d'elogis cap a l'exposició.

L'exposició romandrà oberta fins a mitjan octubre, remenant-se la seua possible ampliació per compromisos culturals d'inici del curs acadèmic.