AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Dinapsis acull una jornada de...
tornar

Dinapsis acull una jornada de treball amb 30 candidats del ClimateLaunchpad 2019 liderat per AVAESEN

Aquesta iniciativa s'ha convertit en la major competició mundial d'idees per a mitigar el Canvi Climàtic

Dinapsis acull una jornada de treball amb 30 candidats del ClimateLaunchpad 2019 liderat per AVAESEN

Dinapsis, el centre d'innovació d'Hidraqua i el grup Suez a Benidorm, ha acollit una jornada de treball amb trenta representants de les candidatures que es presentaran al concurs ClimateLaunchpad per a la seua edició de 2019. Una iniciativa impulsada per la Unió Europea mitjançant el programa d'innovació contra el canvi climàtic, EIT Climate-KIC.

La sessió ha començat amb una xarrada de benvinguda i seguidament les start-ups han presentat els seus projectes i han rebut preguntes i valoracions per part dels mentors dels equips i la resta dels participants.

Hidraqua és una de les empreses mentores d'aquest programa. Així, la labor d'aquests perfils consisteix a donar suport als equips que han superat la primera fase de selecció perquè els seus projectes siguen els seleccionats per a passar a la final mundial.

La final nacional del ClimateLaunchpad 2019 se celebrarà a València el 22 d'octubre de 2019, sent els dies 14 i 15 de novembre a Amsterdam la final internacional amb empreses representants de més de 50 països del món.

Així que, molta sort!