AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Agències de viatges ,
  4. Beniconnect Travel Agency
tornar

Beniconnect Travel Agency

Cami Salt de l'Aigua, 15 - Benidorm 03503

Beniconnect és una agència de viatges amb base en Benidorm que ofereix trasllats als aeroports d'Alacant, València i Múrcia. Disposem de qualsevol tipus de servei des de taxis, microbusos i minibusos, fins i tot vehicles especialment adaptats per a persones discapacitades.


La nostra empresa és un negoci familiar engonals/espanyol, on la qualitat i el bon servei són les prioritats per a tots els nostres clients.


BENICONNECT és l'empresa germana de www.autocaresgrupobenidorm.com pel que els autocars són propietat de la mateixa família, la qual cosa permet oferir als clients preus realment assequibles.


BENICONNECT és a més l'única empresa en la Costa Blanca que ofereix trasllats compartits en el area de la Marina Alta i poden estar segurs que estaran en bones mans amb el millor servei qualitat-preu.


BENICONNECT ofereix el servei petfriendly, per als serveis de transport compartit, la mascota ha d'estar en el transportador d'animals correcte i només pot viatjar en el maleter del vehicle. La mascota no ha de pesar més de 15 kg.

Debe activar javascript para ver el mapa