AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. XI Concurs de TAPES i PINCHOS
tornar

XI Concurs de TAPES i PINCHOS

El Concurso de Tapes i Pinchos inicia a partir del al 24 de septembre.

Un dels esdeveniments més esperats de Benidorm Gastronòmic és el IX Concurs de Tapes i Rostes de Benidorm. Enguany se celebra en la seua XI Edició entre el 24 septembre i el 3 de octobre, els establiments presenten les seues excel·lents creacions de primer nivell.

Benidorm Gastronómico és un aparador fonamental de la nostra oferta turística i arriba a una cita rellevant amb el IX Concurs de Tapes i Pinchos que se celebra del 24 septembre al 3 de Octobre. Un esdeveniment que exalça una part substancial de la cultura gastronòmica espanyola en què podem trobar des de la més tradicional de les tapes a la més avantguardista.

Abreca i Cobreca, junt amb els seus associats i professionals, amb el suport de la regidoria de Turisme, han donat de nou un pas al front per a oferir-nos tota una ruta urbana en què les tapes i les rostes seran els protagonistes.

Preu tapa 2€

Informaciò acì

 

XI Concurs de TAPES i PINCHOS

Mes informació

Categoria

Gastronomía

Dates

24/09/2021 al 03/10/2021

Precu

2

Horari

Sense especificar