AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. Benidorm Pink Weekend 2019
tornar

Benidorm Pink Weekend 2019

Del 23 fins al 26 de maig

Quatre dies, del 23 al 26 de maig, de festes, diversió, i esdeveniments a Benidorm. On participen tots els bars de la zona gayfriendly. Simplement una oportunitat per a gaudir i pintar la ciutat de ROSA!


A continuació s'exposen els esdeveniments i activitats que es realitzaran durant aquests dies.

  • La festa arranca el dijous 23 en els bars del Barri antic amb nombrosos festes temàtiques.
  • El divendres 24, una gran festa de talents de les estreles de Benidorm, que mostra els millors actes de Drag Queen, tributs. A més de DJs locals i convidats. I per descomptat, l'ambient festiu per tots els bars de la zona.
  • El dissabte 25, festa Hot Pink al 'Balcó del Mediterraneo'. Escenari que estarà situat en el mirador del castell, en el barri antic.
  • Diumenge 26, gaudeix de l'últim dia d'aquesta finalitat de setmana tan especial. No t'acomiades de la ciutat sense haver provat la seua gastronómia, descobrir les seues platges i cales o passejar pel centre i visitar la seua gran varietat de botigues.

 

Del dijous 23 al diumenge 26, es trasllada a l'escenari principal des de les 19.00 hores fins que el cos aguante. L'única norma és vestir-se o desvestir-se amb peces o complements de color rosa. I per descomptat  desinhibir-se i gaudir de la festa en els més de 20 bars d'ambient que té Benidorm. 72 hores non-stop repartides entre la festa a la nit i la platja durant el dia.

 

Benidorm Pink Weekend 2019

Mes informació

Categoria

Dates

23/05/2019 al 26/05/2019

Precu

Horari

Sense especificar